Info   Transportul produselor se poate face prin curier rapid sau Poșta Română, taxele de transport fiind suportate de către client. Stocul produselor din MAGAZINUL VIRTUAL este diferit de stocul din magazin. Aceste produse sunt disponibile la comandă.
Produsele care nu au buton de ADAUGĂ ÎN COŞ nu sunt disponibile!

Regulament promotie

De sarbatori gaseste cadourile mosului

In perioada Sarbatorilor de Iarna, intre 20-28 Decembrie, printre produsele din magazinul nostru Mosul a ratacit 100 de cadouri ambalate frumos. Descopera unul din PRODUSELE CADOU, comanda-l si va fi al tau, din partea echipei DigitalProFoto.ro. Produsele cadou se pot schimba oricand, asta insemnand ca orice produs poate fi eliminat din lista de cadouri si nu va fi neaparat cadou (gratuit) pe toata durata promotiei.

Conditiile sunt urmatoare:
- Trebuie sa ai cont la noi si sa fi deacord sa-ti publicam datele (nume, localitate, telefon, adresa de mail) si o fotografie
- Poti comanda un singur Produs Cadou
- Trebuie sa faci dovada ca ai nevoie de acel produs si ca sti sa-l folosesti, in caz negativ te rugam sa-i lasi pe alti vizitatori sa-l gaseasca si comande
- In termen de maxim 5 zile trebuie sa ridici Produsul Cadou din magazinul nostru din Cluj-Napoca. In cazul in care nu esti din Cluj-Napoca sau nu poti ridica produsul din magazin se poate sa-l expediem la adresa specificata, dar vei suporta taxele de transport.

Mai jos puteti vedea lista vizitatorilor norocosi, care au gasit Cadouri ascunse

Sarbatori fericite si multe fotografii frumoase!!!

Lista castigatori